ideas originales san valentín

Cada vegada són més les persones que celebren Sant Valentí, la festa dels enamorats, i que any rere any busquen les opcions més originals per a sorprendre la seua parella.

Arrere van quedar les típiques mostres d’amor amb flors, bombons o sopars romàntics, i és per això que et proposem algunes opcions originals perquè et prepares i sigues capaç de demostrar el teu amor d’una forma única i especial.

Cuina les teues postres especials

postre corazón

Si vols endolcir el dia de Sant Valentín, et proposem que cuines les teues pròpies postres especials, amb algun detall o missatge. No és una sorpresa molt cara i a més si ho acompanyes amb un sopar especial, segurament aconseguiràs encantar a la teua parella.

Massatge en parella

masaje

Un massatge en parella és una altra de les opcions que et proposem, però si de debò busques sorprendre, et proposem que realitzeu un curs en parella per a aprendre a donar massatges corporals i d’aqueixa manera prolongar el regal.

Sessió de fotos per a dosfotos

El millor record de l’amor, és una foto, i per què no, una sessió de fotos. Una de les idees originals que et proposem és realitzar una sessió de fotos de parella. Tria el teu lloc favorit, agafa una càmera o contracta a un fotògraf...i ja tens un record per a tota la vida.

Escapada romàntica en Sant Valentín

escapadas románticas

Una altra de les opcions estrela, és regalar una experiència romàntica, com una escapada amb la teua parella a alguna destinació original. Espanya compta amb paisatges de somni, on poder relaxar-se, gaudir i visitar llocs molt romàntics.

Playlist romàntic

playlist

Una altra idea original i de cost econòmic 0, però gran càrrega emocional és crear una llista de reproducció en qualsevol plataforma digital en la qual inclogues les cançons més representatives per a la vostra relació. Pots incloure també una xicoteta descripció en la qual expliques el per què és especial.