Madonna

La ben aclamada reina del pop compleix demà dijous 60 anys i per a aquesta ocasió tan especial ho celebrarà en la seua casa de Marrakech envoltada dels seus fills. La imparable Madonna, ja està preparant un nou disc, que se sumarà a la gran llista d’èxits que han conformat els seus més de 35 anys de trajectòria musical.

Madonna no ha deixat de reinventar-se per a mantenir-se en el tron i ja són moltes que han volgut imitar-la, però poques aconsegueixen fer-se un buit dins de l’entramat dels escàndols com Lady Gaga o Britney Spears. 

Amb una carrera escalonada d’èxits, amb cançons com “Like a prayer”, “True blue”, “Express yourself”, “Hang up” o “Ray of light”, a més d’haver passat pel cinema amb pel·lícules com “Evita”, “Cercant a Susan desesperadament”, pel·lícula de culte per a molts, o “Dick Tracy”, i fer els seus pinitos com a directora amb fracassos com a “W.E”, Madonna ha sabut conjugar una sèrie d’èxits i escàndols que l’han mantingut sempre en el cim.

Aquests més de 35 anys com a reina del pop i mare d’unes altres ja grans com Britney Spears, Nicki Minaj o Chistina Aguilera es podrien resumir en aquests deu discos.

1.-“Ray of light” (1998).

Madonna

 

2.- “Confessions On A Dance Floor” (2005).

Madonna

 

3.- “Like A Prayer” (1989).

Madonna

 

4. “Madonna” (1983).

Madonna

 

5.- “Music” (2000).

Madonna

 

6.- “Erótica” (1992).

Madonna

 

7.- “Rebel Heart” (2015).

Madonna

 

8.- “True Blue” (1986).

Madonna

 

9.- “American Life” (2003).

Madonna

 

10.- “Hard Candy” (2008).

Madonna