lluvias

La borrasca Hugo visitarà València aquest cap de setmana i que deixarà pluges generalitzades des de la nit del divendres fins al diumenge a la vesprada.

Les temperatures màximes descendiran el dissabte a la nit i el vent aconseguirà ratxes de fins a 40 quilòmetres per hora. Aquesta és la predicció de Aemet que afirma que la inestabilitat climatològica serà més que palpable a la Comunitat aquest cap de setmana i que nevarà a partir dels 800 metres.

Les temperatures aniran en ascens que podrà ser bojament notable, amb vent de l’oest i nord-oest moderat, amb ratxes molt fortes a l’interior de Castelló i d’Alacant, tendint a disminuir al final del dia.

El dissabte estarà marcat per les precipitacions generalitzades al matí, que poden continuar de forma més dispersa i ocasional a la vesprada, amb cota de neu entre 900 i 1.200 metres i temperatures mínimes en augment i màximes en descens, amb vent de l’oest i nord-oest moderat amb intervals de fort i ratxes molt fortes.

Per al diumenge, Aemet preveu cel nuvolós o molt nuvolós amb probables precipitacions, tendint a obrir-se clars al final del dia, amb cota de neu entre 800 i 1.200 metres i temperatures amb pocs canvis, així com vent de component oest fluix a moderat, amb intervals de nord-oest fort a l’interior de Castelló.