Les hosts de la mitja lluna i l’exèrcit cristià han tornat a pendre els carrers de Quart de Poblet en l’espectacular Entrada de Moros i Cristians que completa el programa fester de 2018.

Les comparses mores i cristianes van arrancar la desfilada des del carrer Ramón y Cajal fins al Passeig, on està ubicat el recreat Castell de cartó-pedra; omplint de colorit tot el recorregut davant l’expectant i atenta mirada dels veïns i veïnes del municipi i d’altres punts propers.

Les bandes de música, com no, han sigut també protagonistes, acompanyant als components de cada filà, amb les seues sonades marxes. Així, els festers i festeres han tornat a fer gala de la seua serietat a l’hora de desfilar, en un acte que cada any guanya major presència i vistositat en el calendari festiu.

A la fi, una festa de tots i per a tots

Per descomptat, gran expectació al pas de les capitanies de cada bàndol, el moro, ostentat per Julián Luna, de la comparsa Almaha Ben Jové.; i el cristià, per Antonio Polo, de la comparsa Guerreros del Cid. Tots dos emocionats de viure el dia gran en una any especial.

Una nit que ha tornat a recrear i fer història a Quart de Poblet, que ha mostrat el bon ambient i convivència de la seua gent.