Hospitalizan al bebé de la víctima del exmarido de Oltra al dar positivo en cocaína
Imagen de archivo de la UCI neonatal y pediátrica del Hospital Quirón de Valencia.

El fill xicotet de Teresa Tanto, la menor agredida sexualment per l’exmarit de Mónica Oltra, es troba hospitalitzat després d’haver perdut el coneixement i donar positiu en cocaïna. El bebè, de sis mesos, està fora de perill però es manté ingressat.

Segons ha avançat el diari Levante EMV, ha sigut la mateixa Teresa la que ha denunciat la presumpta intoxicació davant la Policia Nacional. Pel que sembla els fets es remunten al diumenge, quan el xicotet es trobava amb el pare i la seua família paterna.

Quan el bebè va perdre el coneixement va ser traslladat immediatament a un hospital de València. Allí se li va sotmetre a una analítica i es va detectar la presència de cocaïna en la sang del xiquet.

Des que Teresa es va separar de la seua parella, els dos fills viuen amb la família paterna. La jove està tractant de revertir la situació i que els xicotets, de dos anys i 6 mesos, tornen a viure amb ella. No obstant això, des que va complir la majoria d’edat no ha tingut una llar ni ocupació estable.

SERVEIS SOCIALS EN ALERTA PELS DOS MENORS

El bebè hospitalitzat és el segon fill de la parella i està en el punt de mira dels Serveis Socials. Cal recordar que aquest servei és dependent de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, el mateix departament que liderava Oltra quan en 2017 el seu exmarit, l’educador Luis Ramírez Icardiva abusar sexualment de Teresa Tanto. En aquells dies la xica era una menor tutelada per Igualtat i Ramírez complirà cinc anys de presó per això.

D’altra banda, la Policia Nacional ja ha pres declaració al pare del bebè. El xic també procedeix del sistema de tutela de menors de la Generalitat Valenciana i és major d’edat.

A més d’aquest cas, la Fiscalia de Menors té un altre expedient obert des del mes de juliol. Aquest es basa en una possible situació de desprotecció del primer fill de la parella.