hospital

El sindicat CSIF denuncia que el primer soterrani de l’Hospital Clínic Universitari de València s’ha convertit en un “abocador” degut a l’acumulació de llits i tot tipus de mobiliari. La central sindical reclama la neteja i condicionament d’estes instal·lacions per les que cada dia transiten desenes de professionals i pacients.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que el citat primer soterrani enllaça l’edifici maternoinfantil amb els pavellons C i B. Per este lloc transiten professionals acompanyant a pacients per a realitzar proves de radiologia o medicina nuclear. No obstant això, en lloc de cuidar les instal·lacions per a garantir el seu manteniment, s’està produint un abandó i una acumulació progressiva d’estris en desús.

hospital
Soterrani de l’Hospital Clínic Universitari de València.

El sindicat assenyala que ha presentat amb reiteració escrits per a urgir a la retirada d’este mobiliari. La central sindical lamenta que, en lloc de conducta a eixa mesura per a assegurar el lliure trànsit, han sigut apilades més llits, cadires o taules en este espai. CSIF considera “vergonyosa” la situació que presenta en l’actualitat, i reclama amb urgència la retirada de tots aquests objectes i que el centre pinte i condicione les instal·lacions.

Jornada de doble huelga en Valencia: calendario y horario de paros de la EMT y Metrovalencia

Arrancan las obras del nuevo Espai Sanitari Campanar