Daniel

Primer va ser Alboraia i després el Mercat de Colón però l’orxata més famosa de València no es queda només ací. Horchatería Daniel arribarà este mes de març al centre històric de la ciutat, concretament al carrer Sant Vicent número 7 on fins a fa uns mesos es trobava instal·lada la pizzeria Pinsa Re traslladada ara a la Plaza Mariano Benlliure.

El local de 40 metres quadrats està situat en una de les pomes més transitades del carrer, a pocs passos de la plaça de la Reina i a tan sol 200 metres de la plaça de l’Ajuntament de València.

Quant a l’obertura, Daniel Tortajada ha assenyalat a través d’una breu entrevista telefònica amb 7 Televalencia que l’objectiu és obrir dimecres que ve 14 de març, data que coincidiria amb l’arrencada dels dies grans de les festes falleres. No obstant, Tortajada ha assegurat que tot dependrà de l’avanç en les gestions de llicència d’obertura ja que en cas de no disposar d’elles esperaran fins a Setmana Santa.

“Hem fet tot l’esforç per obrir aquestes Falles, només falta polir unes correccions en la reforma del local”, ha avançat, “és una pena no aprofitar aquestes festes però sinó són les de 2018 estarem en les de 2019.

Ubicación del nuevo local de Horchatería Daniel en la calle San Vicente nº 7 de Valencia.
Així serà el nou Daniel
A causa de les dimensions del nou establiment, la nova Horchatería Daniel s’orientarà a la venda del “take away” perquè tots els turistes puguen degustar els productes clàssics de l’empresa valenciana. A més de la tradicional orxata amb fartons, no faltaran els tonets, danielets o marietas, tot açò acompanyat d’una nova varietat de productes que serviran per a testar el seu acolliment entre els clients.