bolsas mercadona

Amb la imminent arribada de la fase 1 de la desescalada els supermercats han anunciat els seus nous horaris. Les cadenes d’alimentació havien reduït les hores d’obertura durant l’estat d’alarma. Ara, no obstant això, aquests tornen a optar per horaris comercials més amplis.

A continuació repassem els nous horaris dels supermercats més destacats que tenen presència en la Comunitat Valenciana.

MERCADONA

Tal com marca l’últim comunicat de la cadena de Juan Roig, l’horari d’obertura a partir de el dia 11 de maig serà de 09.00 a 20.00 hores. Si bé, i donada l’excepcionalitat de la situació, s’anirà adaptant a les circumstàncies canviants. En cas que es dugui a terme dites modificacions es comunicaran a cada moment. A més, recordem que a partir del dia 14 posaran a la venda màscares higièniques no reutilitzables. Es vendran en pack de 10 unitats a un preu de 6 euros el pack.

CONSUM

Pel que sabem hui dia, la cooperativa valenciana mantindrà l’horari que va arrancar el 4 de maig en la fase 0. Per tant, Consum romandrà obert de 9.30 a 20.30 hores. D’aquesta manera, la cadena avança mitja hora la seua obertura i retarda 30 minuts el tancament sent una hora diària més.

EL CORTE INGLÉS

El grup espanyol mantindrà el seu horari de l’estat d’alarma tant en les àrees d’alimentació del mateix El Corte Inglés com en Hipercor o Supercor. L’horari d’obertura serà de 10 a 20 hores.

CARREFOUR

La cadena francesa de grans superfícies obrirà de 09.00 a 21.00. A més, dins d’aquestes hores es reserva de 9 a 10 com a horari preferent per a persones majors o amb patologies.

ALCAMPO

Alcampo obrirà els hipermercats de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. En el cas dels supermercats, l’horari es redueix en 30 minuts tancant a les 20.30 hores.

ALDI

Des del dilluns, a les províncies que passen a la fase 1 obrirà de 09.00 a 21.30 hores. No obstant això, des de la cadena anuncien que els horaris poden variar segons el supermercat pel que recomanen consultar la pàgina web.

LIDL

L’horari d’obertura serà de 09.00 a 20.00 hores de dilluns a dissabte.

DÍA

Aquests establiments mantindran l’ampliació que van anunciar el passat 4 de maig. Així, l’horari serà de 09.00 a 21.00 hores a les botigues de tota Espanya.