Navidad

Hui arranca un dels ponts nacionals amb major rellevància a pesar que en esta ocasió el 8 de desembre coincideix en diumenge impedint la generació d’un macropuente en la Comunitat València, alguna cosa que no ha succeït en altres autonomies on han traslladat esta festivitat al dilluns 9 de desembre.

Després del canvi de la normativa d’obertura de les grans superfícies i comerços a València, hui les grans companyies com El Corte Inglés o el grup Inditex, a més de centres comercials com a Arena, Aqua, El Saler o Nuevo Centro, obriran les seues portes amb horaris habituals de 10.00 a 22.00 hores a causa de l’inici de la campanya nadalenca que va arrancar la setmana passada amb el Black Friday.

Aquests horaris comercials tornaran a repetir-se en el cas del diumenge dia 8 de desembre, el 15, el 22 i el 29 d’este mes obrint de 10 a 22 hores. En el cas de Nit de Nadal i Nit de Cap d’Any els centres avançaran el seu tancament a les 20 hores mentres que per Nadal, Any Nou i Reyes romandran tancats.

No succeirà el mateix en el cas de supermercats com Mercadona o Consum, els que ja han anunciat que es mantindran tancats tant aquest divendres dia 6 com el diumenge dia 8, a més de la resta de diumenges de desembre, mantenint la seua política de no obrir en dies festius encara que sí que ho faran el dissabte en horari de 9 a 21:30h. En el cas de Nit de Nadal i Nit de Cap d’Any, des de Consum ja s’ha anunciat que l’horari serà de 9 a 19.30 hores mentres que de moment es desconeix el cas de Mercadona encara que tot apunta al fet que serà similar al de la Cooperativa.