estaciones
Imagen de archivo de Metrovalencia.

La Generalitat facilitarà la mobilitat en la nit d’Halloween a València i la seua àrea metropolitana amb el servei nocturn de Metrovalencia, pel qual quasi un centenar de metres i tramvies desplaçaran als usuaris fins a al voltant de les 3 hores de la matinada.

Amb el servei denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els divendres, dissabte i vespres de festius circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà on es poden realitzar transbords cap a diferents destinacions, es produeixen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minutos. En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeixen entorn de les 2.30 hores.

Visita als cementeris el dia 1

D’altra banda, FGV acostarà el divendres als seus usuaris de Metrovalencia als cementeris pròxims a la seua xarxa amb motiu de la celebració del Dia de Tots els Sants, data en què milers de persones visiten aquests recintes per a honrar als seus familiars morts.

El metre i tramvia a València acosten als usuaris als Llocs Sants de la capital del Túria (Cementeri General, del Cabanyal i de Benimaclet) i de Burjassot gràcies a les seues estacions i parades en Sant Isidre; La Carrasca, Serradora, La Cadena i Tarongers; Benimaclet i Vicente Zaragozá; i Andrés Estellés i TVV, respectivament.