La Festa de Sant Vicent està vivint els seus dies grans, i la màxima representant de les Festes Vicentines, la seu Honorable Clavariesa, està gaudint al màxim del seu càrrec.

Mariví Borrell va visitar el programa Vive las Fiestas de José González, i va indicar que està vivint amb intensitat els actes que s’estan celebrant en honor al Sant, al qual li té especial devoció des que era ben xicoteta.

L’Honorable Clavariesa, qui és a més presidenta de l’Altar del Mar, i va ser la primera dona que va formar part de la directiva de la Junta Central Vicentina en la qual actualment ocupa el càrrec de comptadora, és una gran coneixedora de la Festa, i no vol perdre’s cap dels actes als quals ha d’assistir com a representant.

Mariví, durant l’entrevista va recalcar la gran labor que realitzen els xiquets i xiquetes en el concurs de “milacres”, i va lloar el gran treball dels directors i guionistes, que són els encarregats de fer possible any rere any el concurs.

L’Honorable Clavariesa a més, va recordar que la Festa de Sant Vicent cal conèixer-la des de dins, gaudint de tots i cadascun dels actes que es realitzen, i va convidar a tots els Valencians a eixir al carrer i gaudir del Sant, qui va recordar que és el patró de València.

El dia gran de la Festa, que està celebrant el sisè centenari de la mort de Sant Vicent, serà demà amb la celebració de l’ofrena en honor al Patró i la Processó que recorrerà els carrers de la ciutat, actes en els quals l’Honorable Clavariesa participarà i que viurà de manera molt especial.