El divendres 16 de novembre Alfafar va celebrar la seua VII Gala de l’Esport, una cita anual que organitza l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua Regidoria d’Esports, en col·laboració amb els clubs esportius del municipi, amb la qual es pretén compartir amb tota la ciutadania el treball i esforç realitzat al llarg de l’any pels clubs i esportistes d’Alfafar.
La intervenció del còmic Oscar Tramoyeres va donar inici a una gala en la qual Ramón José Sánchez Medina i Francis García Martínez van rebre un reconeixement pels anys d’esforç i dedicació a les disciplines de Powerlifting o aixecament de potència i de fitness i culturisme, respectivament. També, la jove Celia Pérez Alba va ser homenatjada pels seus excel·lents resultats en els campionats de Salvament i Socorrisme d’Espanya.
Un dels moments més emotius de la gala va arribar amb el reconeixement a l’atleta valencià Fernando Sinovas, figura destacada de l’atletisme de l’atletisme espanyol de finals dels vuitanta i principis dels 90 en els quals va aconseguir tres subcampionats d’obstacles i va ser internacional en set ocasions. Sinovas va agrair molt emocionat el suport de la seua família durant tota la seua trajectòria i el reconeixement d’Alfafar a la seua carrera.
Els diferents clubs esportius, per la seua banda, també van retre homenatge a diferents esportistes per la seua labor en el club, pels seus mèrits esportius i per ser un exemple de dedicació i esforç per a tot el poble. Rocío Mosso, Ramón José Monfort, Iván Penalba i l’Infantil A de la UDB d’Alfafar van ser homenatjats pels seus respectius clubs.
L’alcalde, Juan Ramón Adsuara, la regidora d’Esports, Loli Monmeneu, representants de tots els clubs d’Alfafar i nombrosos veïns i veïnes no es van perdre un acte en la que l’esforç, el treball en equip i la superació personal dels esportistes van ser els protagonistas.

Alfafar estrena un nuevo canal de información vía WhatsApp