Homenatges i emoció en la VII Gala de l’Esport d’Alfafar

El municipi ha premiat l'esforç de clubs i esportistes com Fernando Sinovas, una figura destacada de l'atletisme espanyol.

El divendres 16 de novembre Alfafar va celebrar la seua VII Gala de l’Esport, una cita anual que organitza l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua Regidoria d’Esports, en col·laboració amb els clubs esportius del municipi, amb la qual es pretén compartir amb tota la ciutadania el treball i esforç realitzat al llarg de l’any pels clubs i esportistes d’Alfafar.
La intervenció del còmic Oscar Tramoyeres va donar inici a una gala en la qual Ramón José Sánchez Medina i Francis García Martínez van rebre un reconeixement pels anys d’esforç i dedicació a les disciplines de Powerlifting o aixecament de potència i de fitness i culturisme, respectivament. També, la jove Celia Pérez Alba va ser homenatjada pels seus excel·lents resultats en els campionats de Salvament i Socorrisme d’Espanya.
Un dels moments més emotius de la gala va arribar amb el reconeixement a l’atleta valencià Fernando Sinovas, figura destacada de l’atletisme de l’atletisme espanyol de finals dels vuitanta i principis dels 90 en els quals va aconseguir tres subcampionats d’obstacles i va ser internacional en set ocasions. Sinovas va agrair molt emocionat el suport de la seua família durant tota la seua trajectòria i el reconeixement d’Alfafar a la seua carrera.
Els diferents clubs esportius, per la seua banda, també van retre homenatge a diferents esportistes per la seua labor en el club, pels seus mèrits esportius i per ser un exemple de dedicació i esforç per a tot el poble. Rocío Mosso, Ramón José Monfort, Iván Penalba i l’Infantil A de la UDB d’Alfafar van ser homenatjats pels seus respectius clubs.
L’alcalde, Juan Ramón Adsuara, la regidora d’Esports, Loli Monmeneu, representants de tots els clubs d’Alfafar i nombrosos veïns i veïnes no es van perdre un acte en la que l’esforç, el treball en equip i la superació personal dels esportistes van ser els protagonistas.

Alfafar estrena un nuevo canal de información vía WhatsApp