Paterna

La Policia Nacional ha detingut aquesta matinada a Paterna a un home de 35 anys per matar, suposadament, als seus pares, de 73 i 72 anys, de diversos trets d’escopeta, segons fonts policials.

El succés s’ha produït sobre les 2:40 hores d’aquesta matinada, en un habitatge del Passatge Marroca de Paterna, quan un veí ha alertat al telèfon d’Emergències 112 que havia sentit detonacions, colps i crits.

Fins al lloc es van desplaçar, immediatament, agents de la Policia Local i la Policia Nacional. Els agents van intentar accedir a l’habitatge, però l’home no els va obrir la porta, per la qual cosa van haver d’accedir al domicili familiar per una finestra.

L’home ha sigut detingut per la Policia Nacional i s’ha fet càrrec de la recerca el Grup d’Homicidis de la Brigada provincial de la Policia Judicial. D’altra banda, les actuacions judicials les porta el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Paterna.

Alguns veïns han explicat que estaven preocupats perquè el presumpte parricida, pel que sembla, tenia problemes i li donaven arravataments. A més, han assenyalat que els pares mostraven la seua preocupació per la situació del seu fill, al que volien ingressar en algun centre sociosanitari.

Davant el succés, l’Ajuntament de Paterna ha convocat una concentració aquest migdia, a les 12.00 hores, a les portes del Consistori per a mostrar la seua repulsa i condemna per l’assassinat. A més, ha declarat un dia de dol oficial, s’han suspès tots els actes programats per a hui i les banderes onegen a mitja asta en tots els edificis públics.

Per la seua banda, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha expressat les seues condolences als familiars i ha manifestat que aquest «terrible assassinat ha commocionat a tot el municipi».