Un hombre intenta asesinar a su expareja con seis cuchilladas en plena calle
08/03/2021 Lugar en el que se produjo la agresión en Massamagrell SOCIEDAD ESPAÑA EUROPA COMUNIDAD VALENCIANA

Una dona de 50 anys ha resultat ferida després de rebre sis ganivetades de la seua exparella, un home de 51 anys d’origen espanyol. El succés ha tingut lloc a primera hora del matí en la localitat valenciana de Massamagrell.

Els serveis d’emergències han rebut a les 8.15 hores l’alerta de l’agressió que coincideix amb la celebració del Dia Internacional de la Dona. Pel que sembla, un home estava al carrer Tirant lo Blanch agredint a la seua exparella amb una arma blanca.

Han sigut els propis veïns de Massamagrell els responsables d’alertar sobre el tràgic succés. Un d’ells ha intervingut per a ajudar la víctima i ha mantingut un forcejament amb l’agressor. Durant la baralla, l’home també ha resultat ferit després de ser colpejat amb una eina de ferro.

La Policia Local de Massamagrell ha sigut la primera a arribar fins al lloc de l’incident on l’agressor ja estava retingut pels veïns. La Guàrdia Civil ha llegat moments després i ha detingut a l’home acusat d’intent d’homicidi.

L’agredida ha sigut traslladada a l’Hospital Clínic de València amb sis ganivetades en tòraxs i abdomen. De moment es desconeix el seu estat de salut encara que portava ferides greus i ha sigut induïda a un coma. De moment, les autoritats investiguen l’agressió per a esclarir les causes d’aquesta.