La serie de Amazon 'Citadel' convoca un gran casting en Valencia
Richard Madden y Priyanka Chopra en el rodaje de ‘Citadel’.

La nova sèrie que prepara Amazon Prime a nivell internacional inicia la seua marxa a València. La ciutat ja està llesta per a acollir el que serà un dels rodatges més grans que hagen passat pels carrers de València.

Segons ha pogut saber 7 Televalencia, serà aquest dilluns 27 de setembre quan els protagonistes de ‘Citadel’ aterren en la capital del Túria. Priyanka Chopra (‘Quantico‘) i Richard Madden (‘Juego de tronos‘) arribaran demà a la ciutat per a iniciar aquesta mateixa setmana el rodatge.

Un dels primers punts d’enregistrament serà el municipi valencià de Tous. La superproducció dels germans Russo, directors de la saga ‘Vengadores’ i ‘Capitán América’, gravarà en la localitat entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre.

El paratge del Pantà de Tous servirà per a donar vida a diverses escenes d’aquesta ficció que també rodarà en el centre de València. Encara que no és molta la informació que ha transcendit sobre els plans de producció, sí s’ha revelat que el barri del Carmen acollirà una gran part del rodatge de ‘Citadel’.

Priyanka Chopra en una imatge compartida en el seu Instagram durant el rodatge de ‘Citadel’.

LES FALLES SALTARAN A TELEVISIONS DE TOT EL MÓN

En les pròximes setmanes l’equip gravarà en la plaça Doctor Collado; el carrer Cavallers; l’entorn de Serrans; i el Palau de Malferit, entre altres. Serà en aquesta zona de la ciutat on els responsables de la sèrie recrearan les Falles de València i és que aquestes formaran part de la trama.

Està previst la plantà d’un monument faller l’1 d’octubre. Aquesta reproduirà el cap d’un pallasso de grans dimensions. A més, ‘Citadel’ també donarà protagonisme a la cremà. Aquest acte es gravarà previsiblement el 14 d’octubre segons va avançar el diari Levante EMV.

No obstant això, la sèrie d’Amazon Prime no haurà de donar vida a la totalitat de les festes. Segons ha sabut aquest mitjà, la producció va aprofitar la celebració de les Falles de setembre per a l’enregistrament d’algunes de les seues imatges utilitzant a dobles dels actors.

La implicació de les Falles en la trama suposarà un gran salt en la difusió de les festes valencianes. Amazon Prime té presència mundial excloent només Xina continental, Iran, Corea del Nord i Síria. Amb ‘Citadel‘ s’espera que les festes josefines donen la volta al món en la qual podria ser la seua major difusió de la història.

Richard Madden i Priyanka Chopra en un rodatge de ‘Citadel’ amb efectes especials.

AIXÍ ÉS ‘CITADEL’, LA NOVA SÈRIE D’AMAZON PRIME

Poc se sap sobre la història de ‘Citadel’. El secretisme és tal que fins i tot personal de la pròpia sèrie ha confessat no haver tingut accés als guions.

La ficció ha sigut qualificada com un thriller d’espies amb molta càrrega emocional, acció i suspens. A més, part d’una original idea i és que la ficció s’ha plantejat com un projecte global. No serà una única sèrie sinó que es realitzaran diverses ficcions en diferents països sota el segell de ‘Citadel‘.