Hapik Alfafar
Imatge de Hapik, el nou centre d´escalada vertical a Alfafar

El pròxim 28 de desembre aterra, per primera vegada a Espanya, Hapik, el nou concepte d’oci infantil basat en l’escalada indoor.

Després de l’èxit experimentat a França amb més de 10 centres i 1.000.000 de visitants, Hapik arranca la seua aventura a Alfafar per a assegurar la diversió als xiquets i xiquetes valencians.

Tirolines, festes d’aniversaris originals, tot un món d‘aventures per als amants de l’escalada que estarà situat en la zona comercial d’Alfafar.

El centre compta amb 90 reptes d’escalada indoor i rocòdrom, en parets de 8m d’altura, amb nivells per a totes les edats des dels 4 anys.

A més també disposa d’un parc d’aventures amb 2 circuits amb nivells adaptats des dels més xicotets als més atrevits amb diversos reptes com el pont tibetà, troncs suspesos, tubs de xarxes i tirolines per a xiquets a partir dels 6 anys amb 120cm mínim d’alt.

Tot això amb el millor sistema de seguretat perquè els xiquets juguen de manera autònoma i sota la vigilància del personal de la sala.

A més Hupik compta amb una zona de cafeteria amb begudes fredes i calentes, pizzes, gelats, chuches, creïlles, etc…on els més xicotets poden recarregar piles, o on els acompanyants poden esperar mentre els xiquets es diverteixen.

Les reserves es poden realitzar a partir del 13 de desembre a través de la pàgina web i els horaris del parc són els següents: de dilluns a divendres de 16.45 a 21.00 i dissabtes, diumenges i festius de 9.40 a 21.00.

Hapik tindrà horaris especials per als dies de Nadal

Del 28 de desembre al 6 de gener, el centre d’aventures estarà obert tots els dies de 9.40 a 21.00, a excepció del dia 31 de desembre l’horari del qual serà de 9.40 a 15.00. 

A més el centre Hapik acollirà celebracions d’aniversaris, així com activitats per a centres escolars o per a empreses.