Cada any són més els ciutadans que se sumen a la celebració de la nit d’Halloween. Però per a complir amb la tradició anglosaxona del “truc o tracte” és necessari comptar amb una bona disfressa, un sector que cada any s’adapta a les peticions del mercat i aposta per presentar novetats.

Entre els xiquets tornen a triomfar els clàssics: vampirs, fantasmes o carabasses són alguna de les disfresses més demandades pel públic infantil però no els únics. Els contes clàssics i els personatges cinematogràfics cobren especial protagonisme en la nit d’Halloween com és el cas de la pel·lícula ‘La Monja’, un de les disfresses estrela de la temporada.

A pesar de la repercussió econòmica que suposa la festa d’Halloween, des del sector jogueter asseguren que es tracta d’una de les campanyes més curtes de l’any. Per això tenen clar el seu objectiu: desestacionalitzar la venda de disfresses.

A punt de concloure amb la celebració d’Halloween, les empreses jogueters ja tenen la vista fixa en la seua pròxima campanya, i es que serà el 23 de novembre quan el Black Friday marque el tret d’eixida de les compres nadalenques.

El centro de Valencia se blinda en la noche de Halloween