PROGRAMA COMPLET: https://www.youtube.com/watch?v=ol8pkx6wn6k

En ‘Temps d’Esports’ parlem sobre el València CF que s’enfrontarà al FC Barcelona dijous que ve a partir de les 21:30 hores en l’Estadi de Mestalla.

El partit decidirà un dels finalistes de la Copa del Rei. De moment, el FC Barcelona és l’equip que compta amb avantatge després d’obtenir un 1-0 en el partit d’anada de les semifinals. Una genialitat de Leo Messi per assistir a Luis Suárez va servir als ‘culés’ per avançar-se en l’eliminatòria.

Mestalla, peça clau

El València CF compta amb l’Estadi de Mestalla com a principal argument per tombar al FC Barcelona i ficar-se en la final de la Copa del Rei. Tal com apuntava Marcelino en sala de premsa: “Esperem un partit llarg, tremendament complicat i, tant de bo després de noranta minuts, siguem capaços de dir que estem en la final de Copa. Emocionalment va a ser un partit intens, però hem de jugar amb el cor i el cap. Hem de ser intel·ligents. Si no defensem molt bé no passarem l’eliminatòria. Li demano a l’afició que ens ajudi a defensar. I hem de ser humils per saber que no tenim equip per dominar al Barcelona els noranta minuts. La nostra idea és defensar bé, però atacar millor que en l’anada i arribar al tram final amb opcions de passar. Prefereisc no passar en una pròrroga”

Factor Guedes

Finalment Gonçalo Guedes ha entrat en la convocatòria, encara que si bé és cert que Marcelino ha volgut deixar clar que no jugarà d’inici. Per l’atacant portuguès passen gran part de les esperances del conjunt ‘che’ de colar-se en la final. Guedes és velocitat, ritme, desbord i gol. Un jugador diferencial que pot fer d’aquest València, un equip finalista.