Massamagrell
Caserna de la Guàrdia Civil de Massamagrell

Efectius de la Guàrdia Civil han detingut a un home acusat de 56 robatoris amb força ocorreguts en diversos vehicles de diferents localitats de l’Horta Nord (Rafelbunyol, Pobla de Fanals, Museros, Massalfassar, Massamagrell, Albalat dels Sorells, Emperador i Albuixec). El presumpte autor, segons fonts oficials, accedia a l’interior dels vehicles mitjançant la força per a sostraure els efectes personals.

L’operació, denominada ‘FAHZEUG,’ es va iniciar per part de components de la Guàrdia Civil de Massamagrell, per a poder identificar, localitzar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per part dels agents, es va poder comprovar que es tractava d’un sol autor en els fets delictius.

La fase inicial d’aquest operatiu va culminar el passat dia 28 de febrer de 2018 amb la detenció d’un home de 55 anys d’edat de nacionalitat algeriana, quan va ser sorprès per la Guàrdia Civil en el moment que estava efectuant un delicte de robatori amb força en un camió.

L’arrestat utilitzava unes tisores per a forçar els panys de vehicles de diferents dimensions, sostraient, d’aquesta manera, els efectes personals que es trobaven en el seu interior.

L’àrea on es cometien els delictes eren poblacions properes i, fins al moment, la Guàrdia Civil ha pogut esclarir 56 robatoris amb força comesos per aquesta persona.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Montcada.