Desvetlats els grups que actuaran pròximament en el Palau de la Música

El 27 d'octubre arrancaran els concerts emmarcats en la segona edició de ‘Rock, pop..., al Palau’ que es perllongaran fins a Nadal.

Palau

Després del parèntesi estival, el Palau de la Música de València reprèn el cicle ‘Rock, pop…, al Palau’ amb l’actuació, el dissabte 27 d’octubre, del grup Sidonie, que celebra el seu vint aniversari de trajectòria artística. Els concerts de Josele Santiago, Candela Roots i Christina Rosenvinge, en l’últim trimestre de l’any, completen la programació.

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha destacat “l’excel·lent resposta en tots els nivells que està tenint esta proposta, que omple el Palau d’un públic que majoritàriament mai havia vingut i que complementa la nostra tradicional oferta d’excel·lència en la música clàssica”. Tello ha avançat que ja s’està ultimant la tercera edició “amb una qualitat i diversitat d’estils que estem segurs que agradarà moltíssim”.

27 d’octubre

La presència de Sidonie en la sala Iturbi s’emmarca en la gira amb motiu del vintè aniversari de la formació. Els seus integrants, Marc Ros, Jesús Senra i Axel Pi, han explicat que València “sempre ha sigut una ciutat molt especial” per a ells i que “l’oportunitat de tocar en esteescenari representa una ocasió única”. Eixe dia, el públic podrà gaudir del single ‘Maravilloso’ i altres cançons dels catalans.

L’artista Christina Rosenvinge durant un dels seus concerts.

8 ,15 i 24 de noviembre

Unes setmanes més tard Josele Santiago, cantant i capdavantera de Los Enemigos, pujarà a l’escenari de la sala Rodrigo per a presentar el seu cinquè àlbum en solitari, ‘Transilvania’, gravat en companyia de Raül Fernández ‘Refree’. El 15 de novembre Soledad Vélez retrà homenatge a la cantautora Violeta Parra amb un repertori de la folclorista xilena.

La banda valenciana Candela Roots tancarà la gira de ‘Humanité’, el seu primer disc de llarga durada, el dissabte 24 de novembre, en la sala Rodrigo. Amb la mirada posada en el reggae dels anys 70 i 80, va ser guardonat com a millor treball de mestissatge en la dotzena edició dels Premis Ovidi a la música en valencià.

15 de desembre

La segona edició del cicle ‘Rock, pop…, al Palau’ conclourà amb un concert de Christina Rosenvinge. La vocalista madrilenya interpretarà les composicions de l’àlbum ‘Un hombre rubio’, editat el passat mes de febrer. Es tracta d’un disc que aborda la relació amb el seu pare i amb els homes, a més de temes com la immigració, la repressió política i la lluita pel medi ambient.