Per segon any consecutiu, la localitat de Massamagrell visita la Fira Internacional de Turisme, dins de stand de l’Agència Valenciana de Turisme, com a municipi que té molt que oferir en aquesta matèria.

El regidor de l’àrea de Turisme, Paco Gómez ha explicat que Massamagrell està immersa en la Ruta del **Grial, una camí que s’inicia en Sant Joan de la Penya a Osca i des d’aqueix punt, el Sant Calze recorre 550 quilòmetres, travessant Aragó, entrant a la Comunitat per Barraques, passant per Sagunt, Massamagrell i recalant a València que és on, se suposa que està el vertader Grial.

Gómez va insistir que el balanç en el Fitur de 2017 va ser molt positiu i les dades constataven un augment de les visites per part de turistes al municipi en els últims mesos. Pel que esperen que l’edició de 2018 els venja bé per a seguir promocionant el municipi.

Per a finalitzar, Gómez va detallar tots els encants turístics d’aquesta localitat de l’Horta Nord tant culturals, patrimonials, històrics i gastronòmics.