Una gran multinacional anuncia su próxima llegada a Valencia

El president de la Generalitat ValencianaXimo Puig, ha anunciat l’arribada d’una nova gran multinacional a València. L’empresa japonesa Hitachi aterrazará a la província pròximament amb un centre de desenvolupament de programari.

“Hui us avance l’arribada d’una nova gran multinacional. L’empresa japonesa Hitachi desplegarà a València en les pròximes setmanes un centre de desenvolupament de programari“, ha detallat Puig durant el seu intervenció en el Debat de Política General celebrat aquest dimarts en Les Corts Valencianes.

“Vull posar en valor la confiança d’Hitachi en la Comunitat Valenciana. Global Logic trasllada al seu personal des d’Ucraïna per la guerra i en aqueix moment de la presa de decisions ha triat la Comunitat com a lloc per a treballar, viure i créixer amb estabilitat”.

Puig ha remarcat que l'”estabilitat, solvència i confiança” generades per la Comunitat permetrà sumar “operacions històriques” per a atraure inversions com les de Volkswagen o Ford. De fet, la multinacional Hitachi se suma així a inversions d’altres grans companyies com Amazon; HP; Toshiba-Mitshubishi i Siemens.

NEGOCIACIONS AMB MUNIC PER A PORTAR EL SEU CENTRE TECNOLÒGIC

El cap del Consell ha manifestat la voluntat de la Generalitat de “invertir el màxim legal en ajudes directes a empreses líders que s’instal·len en la Comunitat“, especialment aquelles empreses de base tecnològica i innovadora.

A més, ha afegit que s’està en converses avançades perquè s’implante en la Comunitat una seu del Centre per a la Tecnologia Digital de Munic.

Segons ha explicat Puig, aquest institut alemany és “avantguarda tecnològica d’Europa”. El centre naix de dues grans universitats de Munic i té el suport de Siemens i de BMW. “Ara cerca expandir-se fora d’Alemanya. Treballem perquè la primera seu fora del país estiga en la Comunitat Valenciana”, ha confirmat Puig.