El Club de Golf Escorpión de València ha sigut el lloc escollit per a celebrar un dels tornejos més especials dels quals s’organitzen durant l’any ja que és benèfic i tots els fons que s’han recaptat han anat, íntegrament, a l’Aliança Espanyola de Famílies de Von Hippel-Lindau, una síndrome coneguda com a malaltia rara ja que afecta a unes 1300 persones a Espanya.

Aquesta organització d’afectats per la malaltia i els seus familiars, necessiten realitzar aquest tipus d’iniciatives al llarg de l’any, perquè una de les seues tasques és aconseguir recaptació necessària per a finançar les seues pròpies recerques.

El club de Golf Escorpí mai dubta a organitzar aquest tipus d’activitats. Sap que la resposta dels seus socis és immediata i que l’ajuda és màxima per part de tots.

Els amants del Golf s’han bolcat en la iniciativa. No han faltat a aquesta cita marcada en roig en el calendari del Club Escorpión. I és que els seus membres estan molt conscienciats i col·laboren amb qualsevol causa benèfica que es pose en marxa des d’aquest centre esportiu. Perquè qualsevol excusa és bona per a practicar esport i passar una jornada agradable amb amics i companys.

Molts han sigut els col·laboradors que han acudit a aquesta cita per a aportar el seu granit d’arena i ajudar als afectats per la síndrome de Von Hippel-Lindau. Les empreses privades que han acostat el muscle són fonamentals perquè aquest tipus de causes no s’obliden i les recerques engegades seguisquen avance i aconseguir que els afectats tinguen una major i millor qualitat de vida.

El Torneig de Golf Benèfic a favor de l’Aliança espanyola de famílies de Von Hippel-Lindau segueix celebrant-se tots els anys amb un gran compromís, per part d’organitzadors i participants per a aportar el suport necessari a aquesta malaltia de la qual se sap molt poc i que compta amb poc suport per part de la societat.