Per aquest motiu vol el Govern que fitxen els treballadors

Aquesta iniciativa obligaria a registrar els moviments dels empleats i guardar-los durant uns 4 anys per si la Inspecció de Treball els necessitara per a dur a terme alguna investigació.

20
gobierno

“La barra lliure per als empresaris s’ha acabat”. Així de contundent es va mostrar l’el Secretari General d’UGT, Pepe Álvarez davant la mesura que vol impulsar Pedro Sánchez perquè tots els treballadors fitxen en els seus treballs.

Aquesta iniciativa obligaria a registrar els moviments dels empleats i guardar-los durant uns 4 anys per si la Inspecció de Treball els necessitara per a dur a terme alguna investigació. D’aquesta manera es vol controlar les hores de més que es realitzen en cada treball, es remuneren o no, però que sí que han de ser notificades cada cert temps.Aquesta mesura ja està contemplada en l’esborrany que van signar Pedro Sánchez i Pablo Iglesias així com les sancions per a totes aquelles empreses que incomplisquen aquest tracte.

Encara que hi haurà excepcions per a aquells treballs que ho requerisquen, els sindicats han mostrat la seua conformitat davant aquesta proposta ja que, per a UGT, és necessari “saber quines són les condicions laborals dels treballadors”. També han insistit que això “no suposaria un sobrecost per a les empreses i ajudaria a acabar amb la impunitat d’alguns empresaris perquè algunes persones són contractades per 4 hores però fan 8 en realitat”.