Giuseppe Grezzi visita Àgora per a fer un balanç de la seua gestió

El regidor de Mobilitat Sostenible respondrà a les preguntes de Sylvia Costa a partir de les 21:15 hores.

36

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi ha protagonitzat algun dels canvis més polèmics que ha realitzat el Govern de la Nau en la ciutat. Amb l’ampliació del carril bici per Bandera, el regidor nascut en Nàpols, lluita per que el cap i cassal siga més sostenible, més respectuós amb el Medi ambient i equiparar-se a altres capitals europees com Copenaghe.

Grezzi, qui aspira a retornar-li a la ciutat de València tot el que li ha regalat, ha protagonitzat mil i una polèmiques des que entrara a formar part del govern de Joan Ribó. Públics han sigut les disputes amb la tinent d’alcalde Sandra Gómez respecte a la prohibició d’aparcar en el carril bus i els plans de peatonalitzar alguns dels carrers més cèntrics de València estan sent vists amb cert recel per alguns dels seus veïns.

El que és clar és que el regidor, que va començar la seua carrera política en Els Verds del Pais Valencià quan va arribar a València en 2000, no fa un pas sense que la seua gestió no cause un gran rebombori a parts iguals entre els seus admiradors i els seus detractors.