gira

El 18 de maig de l’any 2018 arrancarà a Màlaga, la ciutat natal de Pablo Alborán, la gira «Prometo». Una esperada gira de concerts per tot el país, que espera batre tots els rècords d’assistència i en els que participarà la ciutat de València. La Plaça de Bous ha sigut l’escenari escollit per a este espectacle musical que se celebrarà per partida doble el pròxim 4 i 5 de juliol i per al qual ja poden adquirir-se les entrades.

Durant la cita ja s’ha anunciat que es presentaran els 12 nous temes de l’àlbum «Prometo» amb singles com el que porta el propi nom del disc o «Saturno», ja disponible en YouTube i altres mitjans oficials.

A més de València i Màlaga altres ciutats que han sigut confirmades són: Bilbao, Valladolid, Barcelona, Sevilla, la Corunya, Madrid, Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife, Gijón, Marbella (Starlite Festival 2018), Palma de Mallorca, Sant Feliu de Guíxols (Girona – Festival Porta Ferrada 2018), Tarragona, Merida (Stone & Music Festival), Murcia o Granada.

Segons el comunicat, s’aniran anunciant mes dates en les xarxes oficials i possiblement hi haurà concerts dobles, a causa de l’alta demanda, per la qual cosa a més del 4 de juliol València podria sumar una nova data.

Així és el cantant malagueny

Pablo Moreno d’Alborán Ferrándiz (1989) és un músic i cantautor malagueny millor conegut per Pablo Alborán i que realment no necessita presentació. És un de les grans promeses espanyols de música pop i balada romàntica, amb milions de fans a tot el món.

Des del seu debut i llançament del seu primer senzill «Solamente tu» a la fi de l’any 2010 no ha parat de triomfar. Actualment amb alguna cosa mes de 28 anys els seus discos han ocupat mesos els nombres un a Espanya, Portugal o America Llatina, acumulant 30 discos de platí, ademas de nombroses nominacions a Grammys Llatins o innombrables premis.

Té quatre àlbums d’estudi, l’últim «Prometo» (17 de novembre de l’any 2017) i 5 grans gires mundials.