Una de las gasolineras más baratas de España es valenciana

Aquests últims mesos el preu del carburant en les gasolineres ha estat en una continua pujada. Un dels principals causants és la vigent guerra entre Rússia i Ucraïna, que encara no sembla que vaja a tenir data final en els pròxims dies. Un fet que es tradueix en males notícies per a el preu de la gasolina i el dièsel.

Aquests dies sembla impossible trobar una gasolinera on el preu estiga per davall dels 2 euros. En canvi, el territori valencià està de sort perquè es troba una de les estacions de servei més barates de tota la península.

La gasolinera de la carretera Creu Negra a Carlet és la novena més barata d’Espanya. El preu de la gasolina es troba en 1,88 euros, segons les últimes dades actualitzades per el Ministeri per a la transició Ecològica i Repte Demogràfic.

Els primers llocs de les gasolineres més barates en la península i Balears es troben a Terol. La més econòmica està en la localitat de Castellote per un preu de 1,685. Unes altres de les zones més barates es troben a Huelva, Cadis, Jaén i Segòvia, totes elles compten amb un preu per davall dels 2 euros.

10 GASOLINERES MÉS BARATES DE VALÈNCIA

  1. Carlet-Calle Creu negra: 1,885€ (Plenoil)
  2. Carlet-Calle Creu negra: 1,888€ (Coopcarl et)
  3. Carlet-Calle Cruz: 1,898€ (E.S. La Ponderos)
  4. Xàtiva-Carretera llosa de Ranes: 1,899€ (Enerxat)
  5. Cortes de pallas-Avenida Dr. Sanchez Urzai: 1,909€ (San Isidro Coop.v.)
  6. Cheste-Cr vv-6112, 0,4: 1,970€ (Cheste Agraria)
  7. Cheste-Partida el Buitrin: 1,970€ (Cheste Agraria Coop.v.)
  8. Llíria-Carretera valencia: 1,989€ (E.S. Montecollado s.l.)
  9. Xàtiva-Carretera Alzira: 1,997€ (Ballenoil)
  10. Sueca-Calle Arnau de Vilanova: 1,997€ (+B Energias)