Así será el futuro polideportivo del Valencia CF en Benicalap
Diseño del polideportivo del Valencia CF junto al nuevo Mestalla.

El poliesportiu del València CF per al barri de Benicalap comença a prendre forma. Hui s’ha presentat la infraestructura esportiva que anirà al costat del nou estadi de Mestalla, en l’avinguda Corts Valencianes.

La regidora d’Esport, Pilar Bernabé, ha donat a conèixer la nova infraestructura. Aquesta ha recordat que el club esportiu té un compromís amb els veïns de Benicalap. A més, ha assenyalat que ha sigut la pressió exercida per la vicealcaldessa, Sandra Gómez, la qual cosa ha mobilitzat la iniciativa.

Maqueta digital del poliesportiu del València CF projectat en el barri de Benicalap.

Segons Bernabé, ara el projecte ha de passar els informes preceptius abans que la Junta de Govern el puga aprovar. Una vegada aprovat, el València podrà començar a construir.

Bernabé ha recordat que els serveis municipals implicats han obligat a introduir modificacions en anteriors propostes. No obstant això, s’ha mostrat satisfeta amb el resultat final. “És un bon projecte, molt adequat a les necessitats dels veïns de Benicalap gràcies a la insistència d’aquest Ajuntament per a aconseguir el que es mereixia la zona nord de la ciutat”.

PISCINA, BÀSQUET, GIMNÀSTICA RÍTMICA I MOLT MÉS

Pista de bàsquet del futur poliesportiu del València Cf.

La responsable d’Esports ha anticipat algunes de les característiques del futur centre esportiu per a ús dels veïns. “És un poliesportiu de barri. Té una piscina de 25 metres; dos sales multiusos; una sala de musculación i dos pavellons, un d’ells multideportes per a practicar bàsquet, handbol o futbol sala, i un altre que estarà destinat a la gimnàstica artística, que és una disciplina per a la qual ara mateix no tenim cap instal·lació a València”.

Respecte a quan estarà acabat, Bernabé ha sigut clara. Segons la regidora, dependrà “només de la voluntat i presses” que tinga el club de fer-lo. “És una bona instal·lació que esperem que molt prompte puguen gaudir tots els veïns de Benicalap”, ha confessat.