Así será el nuevo polideportivo de Valencia
Diseño del futuro polideportivo del barrio de San Isidro.

La ciutat de València albergarà un nou poliesportiu: el Centre Esportiu San Isidro. El Ajuntament ja ha donat llum verda a aquesta nova infraestructura esportiva amb l’aprovació del procediment per a la licitació de les obres.

El barri de San Isidro ha sigut l’espai triat per a albergar aquesta construcció de tres milions d’euros. D’aquesta manera, el barri fa realitat una antiga reivindicació respecte a la construcció d’un centre que permetrà desenvolupar l’activitat esportiva dels majors i al mateix temps potenciarà l’associacionisme esportiu entre els més joves.

“Es tracta d’una actuació consistent en la construcció de un pavelló amb pista poliesportiva per a esports de pista com són futbol sala; handbol; bàsquet; hoquei sala; voleibol i bàdminton, entre altres”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Pilar Bernabé. Les obres també contemplen una sala d’escalada amb rocòdrom cobert, vestuaris i espais auxiliars. A més, comptarà amb una sala fitness i una sala esportiva.

“El poliesportiu de San Isidro serà una realitat en breu. Complirà amb una reivindicació històrica d’aquest barri referent a una instal·lació esportiva que no tenia i que molt prompte tindrà. A partir d’ara comença tot el procés de licitació. Quan finalitze, els ciutadans de San Isidro podran gaudir per fi d’unes instal·lacions esportives tan demandades”, ha declarat Bernabé. La pretensió és que aquesta actuació estiga en funcionament per a la temporada esportiva 2022-23.