Fuset aclara la filtració del esbós de la Falla Municipal

El regidor ha destacat que cal tenir “el màxim respecte” pels artistes fallers.

28

El regidor de Cultura Fetsiva, Pere Fuset s’ha referit a la pol·lèmica sobre la filtració del disseny de la falla municipal de 2018. El regidor ha destacat que hi ha que tindre “el màxim respecte” que li mereixen els artistes fallers i els seus projectes i ha convidat el món faller a “gaudir d’un acte pensat per a posar en valor el gran treball dels artistes fallers. Mereixen una presentació espectacular de les seues falles per a tota la ciutat”.

El regidor ha explicat que la imatge filtrada de la falla gran només “respon a un apunt previ i no a un esbós” de la que serà la falla gran municipal de l’any que ve. “La filtració, enviada a diversos grups de Whatsapp, entre ells a un grup de periodistes, es va produir juntament amb un text que, amb unes paraules malsonants que no repetiré, convidava a rebentar l’acte i ‘fastidiar’ a Fuset. En realitat el que s’ataca així és a la festa de les Falles i el treball dels artistes”, ha explicat.

Fuset ha indicat que “a eixe apunt  inicial només varen tindre accés els propis artistes, els jurats i representants del Partit Popular que pogueren vore-la en solitari durant alguns instants” i ha denunciat “l’atac intolerable als artistes” que suposa eixa filtració, “amb una fotografia de mala qualitat, no autoritzada i feta sent conscients que no es podia fer”.