El regidor de Cultura Fetsiva, Pere Fuset s’ha referit a la pol·lèmica sobre la filtració del disseny de la falla municipal de 2018. El regidor ha destacat que hi ha que tindre “el màxim respecte” que li mereixen els artistes fallers i els seus projectes i ha convidat el món faller a “gaudir d’un acte pensat per a posar en valor el gran treball dels artistes fallers. Mereixen una presentació espectacular de les seues falles per a tota la ciutat”.

El regidor ha explicat que la imatge filtrada de la falla gran només “respon a un apunt previ i no a un esbós” de la que serà la falla gran municipal de l’any que ve. “La filtració, enviada a diversos grups de Whatsapp, entre ells a un grup de periodistes, es va produir juntament amb un text que, amb unes paraules malsonants que no repetiré, convidava a rebentar l’acte i ‘fastidiar’ a Fuset. En realitat el que s’ataca així és a la festa de les Falles i el treball dels artistes”, ha explicat.

Fuset ha indicat que “a eixe apunt  inicial només varen tindre accés els propis artistes, els jurats i representants del Partit Popular que pogueren vore-la en solitari durant alguns instants” i ha denunciat “l’atac intolerable als artistes” que suposa eixa filtració, “amb una fotografia de mala qualitat, no autoritzada i feta sent conscients que no es podia fer”.