Fundacion Bancaja

Fundació Bancaixa presenta el programa d’activitats Nadal a la Fundació, que tindrà lloc del 26 de desembre al 4 de gener. Aquest cicle, vinculat a les festes nadalenques, oferirà actuacions i tallers gratuïts dirigits atenció als més xicotets. El programa comptarà amb quatre activitats diferents.

Taller La meua família, vaja conte!, en el qual amb l’ús combinat de fotografies, paraules i creativitat, cada participant crearà un conte il·lustrat sobre la seua pròpia família. L’activitat, impartida per l’escriptor Vicente Marco i l’il·lustrador Kolo, es dirigeix a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys i se celebraran tres sessions individuals:

  • dimecres 26 de desembre, d’11 a 13 h.
  • dijous 3 de gener, de 17 a 19 h.
  • divendres 4 de gener, d’11 a 13 h.

*Inscripció prèvia

Titelles de conte, dirigida a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys. A través de la poesia i les cançons, els assistents gaudiran d’una història basada en el conte anglés L’home galeta de gingebre.

  • dimecres 2 de gener, d’11 a 12 h.

Entrada lliure. Aforament limitat

Conte musical Què bé sona aquest conte! Un conte musical en el qual es relatarà la tradicional història de ‘Rinxolets d’or’ al costat del so d’un quartet de corda.

  • divendres 28 de desembre, d’11 a 12 h.

Entrada lliure. Aforament limitat

Taller Construïm un robot, en el qual xiquets d’entre 6 i 12 anys s’endinsaran en els conceptes bàsics de la robòtica i treballaran en equip amb materials LEGO per a dissenyar moviment en robots. Aquest taller tindrà dues sessions: AFORAMENT COMPLET

  • dijous 27 de desembre:

– De 10 a 11:30 h per a xiquets de 6 a 8 anys

– De 12 a 13:30 h per a xiquets de 9 a 12 anys.

*Inscripció prèvia

*INSCRIPCIÓ PRÈVIA:

Per als tallers en els quals s’indica inscripció prèvia, es requereix enviar un correu a l’adreça taller@fundacionbancaja.es indicant el nom complet del xiquet/a; el nom complet del pare, mare o tutor; un telèfon de contacte i una adreça electrònica de contacte.