lluvias

El vent continuarà bufant fort en la Comunitat Valenciana demà dijous, 24 de gener. De fet, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu que el vent bufe de l’oest i nord-oest moderat amb ratxes molt fortes a Castelló i nord d’Alacant.

https://twitter.com/gva112/status/1087989536628637697

El cel estarà aquest dijous nuvolós tendint a poc nuvolós i les temperatures experimentaren descensos locals. Així mateix, segons Aemet a l’interior de Castelló s’esperen precipitacions durant la primera meitat del dia, en general febles, i una cota de neu entre 800 i 1.000 metres. En la meitat sud és baixa la probabilitat de precipitacions febles en les hores centrals.

Aquest dimecres, 23 de gener, s’ha decretat l’alerta taronja per vents en tota la Comunitat. En aquest sentit, Aemet adverteix que serà de l’oest i nord-oest moderat a fort amb ratxes de 90 a 110 quilòmetres per hora, sobretot durant les hores centrals del dia. Així mateix, també s’ha decretat el nivell taronja per fenòmens costaners en el litoral Nord de Castelló i groc al Sud de Castelló i litoral de València.

El cel estarà molt nuvolós amb precipitacions a Castelló, amb una cota de neu de 1.000 i 1.200 metres. En la resta de la Comunitat es produiran intervals nuvolosos i les temperatures pujaran.