La Gran Fira de València està molt a la vora i torna repetint format d’estrena. L’Ajuntament ha apostat una vegada més per descentralitzar i acostar la programació de la festa a tots els barris de la ciutat amb recursos com el Correfira i el seu escenari itinerant. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha explicat Hui en roda de premsa que es tracta d’una estratègia per a dinamitzar València durant tot el mes de juliol.

Fuset també ha volgut destacar el paper del foc en la cultura valenciana i ha anunciat que en la Gran Fira la pólvora serà una de les protagonistes. El cicle pirotècnic començarà amb una traca correguda i continuarà amb la recuperació d’una tradició com és el castell de pals de focs a l’antiga. A més, també se celebrarà un gran correfoc en homenatge al centenari de l’estació del Nord posant-se el punt i final en el mar Mediterrani i és que La Marina acollirà un gran espectacle piromusical on no faltarà la música i la llum.

Respecte a la resta d’activitats, que es donaran a conèixer en breu, Pere Fuset ha reiterat que es programaran per a acostar la festa a tots els barris de la ciutat convertint el mes de juliol en la Gran Fira de València.