Frío
Ante una ola de frío revisar siempre el sistema de calefacción.

Per a aquest cap de setmana s’esperen en la Comunitat Valenciana precipitacions febles i aïllades i fred. El termòmetre experimentarà una notable baixada de les temperatures i la cota de neu baixarà el diumenge fins als 800 o 1.000 metres.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), des d’aquest divendres i fins al diumenge el mercuri patirà tres baixades de temperatures màximes, i mentre avui la baixada serà lleugera, el dissabte serà notable a l’interior i el diumenge, el descens tèrmic serà notable en tot el territori.

Per al dissabte s’esperen cels nuvolosos i precipitacions febles en general. La cota de neu baixarà al final del dia fins als 1.200 o 1.400 metres, el vent serà de l’oest i nord-oest fluix, augmentant a moderat, i les temperatures baixaran, de forma localment notable a l’interior de Castelló i València.

Pel que fa al diumenge predominaran els intervals nuvolosos, més abundants a la vesprada, i no es descarta alguna precipitació feble i aïllada, la cota de neu estarà entre els 800 i 1000 metres, el vent serà del nord-oest moderat, disminuint a fluix, i les temperatures baixaran, les màximes de forma localment notable.