Fran Perea i Fernando Soto es pugen a l’escenari del Talía

El tàndem d'actors aterra amb ‘El ciclista utópico’, una obra en to de comèdia negra que arriba per a conquistar als espectadors valencians.

Pot un accident canviar-te la vida? Esta és la premissa de ‘El ciclista utópico’ l’obra teatral que arriba este cap de setmana al Talía de la mà de Fran Perea i Fernando Soto. El tàndem d’actors dóna vida a Manuel i Acebal, dos personatges que creuaran la seua destinació després d’un atropellament amb bicicleta.

L’obra dirigida per Yayo Cáceres és una comèdia negra on els riures estan assegurats però sense oblidar els tocs de thriller. Tot un remolí d’emocions que cridaran l’atenció dels espectadors valencians.

I encara que amb ‘El ciclista utópico’ Fran Perea torna a pujar a l’escenari, en esta ocasió també està involucrat en la part de producció. Una faceta difícil de compaginar però que assegura gaudir cada dia des de la seua companyia Feelgood Teatro.

Fran Perea i Fernando Soto o el que és el mateix Manuel i Acebal, estaran des d’esta mateixa nit sobre l’escenari del Talía preparats per a sorprendre a tots els amants del teatre.