València tanca parcs i jardins per alerta de fort vent

L'ajuntament ha pres la mesura per seguretat davant les previsions.

Les fortes ratxes de vent han ocasionat el tancament aquest dimecres de 17 parcs de la ciutat de València, tots ells tenen una tanca al voltant, els més coneguts són els de Vivers o Monforte. L’Ajuntament de València ha pres està decisió per protegir als veïns davant les previsions i alerta de vent, segons ha manifestat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, “la prioritat màxima és la seguretat de la ciutadania”.

Els jardins afectats són els de parc de l’Oest, parc d’Orriols, Jardí de Polifil, parc de Marxalenes, Els Hespèrides, jardins de Monforte, jardí Antoni Suárez, Benicalap, Aiora, jardí Professor Antonio Llombart, jardins de Vivers, Rafael Cort, Antic Hospital Pari Jofré, Franco Tormo, La Rambleta, Alfred Candel i plaça del Cedre.

Les autoritats recomanen anar amb precaució en jardins oberts al públic que no estan barrats, com és el cas del Jardí del Turia. L’Agència Estatal de Meteorologia solament pronostica per a aquest dimecres alerta, és a dir, que el dijous remetrà les fortes ratxes de vent.