Tots

Des que el dimecres 1 de novembre quedara inaugurada de forma oficial la Fira de Tots Sants de Cocentaina, el certamen comercial amb més de sis segles d’història, han passat per ací milers de persones. Serà hui, després de cinc dies de Fira, quan la 671a edició tanque com la més llarga que es recorda.

En esta ocasió, la Fira de Tots Sants ha comptat per segona vegada amb la presència del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, qui va anar l’encarregat d’inaugurar el certamen en companyia de l’alcaldessa, Mireia Estepa, la regidora de Fira, Mariona Carbonell, i Juan José Tortajada, president de l’Advocacia Valenciana i lector del ‘Privilegi’ de Fira (text el Rei Pedro IV que atorgava a Cocentaina el dret per a organitzar este esdeveniment en 1346).

Durant estos cinc dies la Fira de Tots Sants ha desenvolupat una completa programació cultural i d’oci, una exposició comercial amb més de 130.000 metres quadrats i més de 50 milions d’euros de producte exposat, una diversa oferta gastronòmica, ambientació de carrer i tot un conjunt de sensacions que han fet les delícies del visitant.