Quant al temps cels coberts durant tota la jornada d’avui i temperatures que rondaran els 25 graus de màxima, encara que a causa de la humitat la sensació de calor serà més intensa. De moment no necessitarem el paraigua encara que no ho guarden molt…

El dissabte s’espera més del mateix. Intervals nuvolosos durant tot el dia i valors que oscil·laran entre els 17 graus de primera hora del matí i els 26 del migdia. Sense rastre de pluges.

Almenys en la ciutat de València perquè a Alzira i Gandia cap la possibilitat de ruixats localitzats. La resta del territori, núvols i clars. Quant al termòmetre, les mínimes seran de 13 graus a Ademús i les màximes es marcaran a Sagunt amb 27 graus.

Per a la resta de la setmana. Núvols i clars, aqueixa serà la tònica general de cara a la els primers dies de la setmana que ve. I les temperatures més altes les aconseguirem el dilluns quan el mercuri puge fins als 30 graus. La resta de dies no passarem dels 27 graus.

Quant al risc d’incendis, la província de València està en color verd, és a dir que estem en un nivell baix. Així i tot cal extremar les precaucions i davant qualsevol albirament, cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat.