Techno, rock o house són alguns dels molts estils que sonaran aquests dies a la platja de Benicàssim. El FIB ha arrancat ja en el municipi castellonenc en una en una edició en la que compleix 25 anys.

Per a celebrar esta gran festa d’aniversari no falta detall: joves disposats a passar-ho en gran, música d’allò més variada, zona de menjar, mercat amb la moda més festivalera i artistes de tot el panorama internacional.

Lana del Rey, Kings of Leon o Vetusta Morla són alguns dels més d’una vintena de grups i cantants que durant este cap de setmana portaran els seus últims èxits als diferents escenaris del FIB.

Grup de joves irlandesos en el FIB 2018.

Com cada any, s’espera que els assistents del Festival Internacional de Benicàssim abarroten aquesta gran cita musical que posiciona a la Comunitat Valenciana en el mapa de grans festivals com el BBK de Bilbao o el Primavera Sound de Barcelona. Si en 2018 la xifra de festivaleros va ser de 168.000 fibers, enguany l’organització no preveu menys i fins i tot podrien superar-se els 177.000 assistents de 2017.

Amb el FIB ja arrancat, ara només queda una cosa: deixar-se portar per la millor música i gaudir d’un festival que esta edició farà historia.