Lori Meyers van ser els encarregats d’acomiadar amb magnificència la quarta edició de Festival dels Arts, que va comptar amb un gran espectacle de focs artificials que posaven punt i final a l’esdeveniment.

Més de 42.000 espectadors han passat per la Ciutat de les Arts i les Ciències al llarg del cap de setmana en el que suposa la millor edició de totes fins avui. Amb tots els abonaments esgotats des de fa tres setmanes, el festival de València ha generat més d’1.200 llocs de treball directes i indirectes. Així mateix, l’impacte econòmic que el festival ha aportat a la ciutat ascendeix als 17 milions d’euros.

La primera jornada del divendres va convertir a la Ciutat de les Arts en una autèntica festa amb esperades actuacions com la de Carlos Sadness,*Dorian, Nancys Rosses, el potent directe de Viva Suècia o l’especial concert de l’Habitació Roja, que tornaven als escenaris després de l’esglai patit pel cantant fa unes setmanes. CrystalFighters van posar el fermall d’or a una nit màgica que va acabar amb “Plage” i milers d’assistents mirant al cel gaudint dels focs artificials.

El dissabte s’iniciava amb la dolçor i la bonica veu de Bely Basar-te, per a després donar pas a les guitarres d’Ángel Stanich o Full entre uns altres. Coque Malla va inaugurar l’escenari principal congregant a milers de seguidors que van gaudir de les últimes hores al costat dels suecs Comandament Diao, Sidecars i el ritme de Amatria o els valencians Bearoid.

S’acaba la quarta edició però ja coneixem les dates del 5º aniversari de Festival dels Arts, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.