Puntos Violeta

Més que un concert, Love the 90’s és la culminació d’un somni. Un projecte que va sorgir fa anys enfocat a la música danse dels 90 i a imatge dels festivals dedicats a eixa dècada que ja se celebraven en altres països europeus.

Fruit d’este somni va nàixer la comunitat ‘Yo salía de fiesta en e los 90’ en Facebook, que va servir per a conjuminar i canalitzar el sentiment de nostàlgia cap a la música i els artistes que van marcar la joventut de molts, i per a anar dissenyant el que seria el gran concert Love the 90’s.

Les xarxes socials van ser la principal -i quasi única- plataforma de promoció i difusió d’un concert que un la seua primera edició va aconseguir congregar a artistes internacionals com a Corona, Jenny d’Ace of Base, Technotronic, 2 Unlimited, Snap! i Whigfield i a altres nacionals com Chimo Bayo i OBK, així com vendre totes les localitats del WiZink Center de Madrid (un total de 17.000) en un temps rècord de 10 dies.

L’èxit collit va impulsar que el concert es convertira en una gira per sis grans ciutats espanyoles en els recintes més emblemàtics de cadascuna d’elles, sumant nous artistes com a Gala, Vengaboys o Culture Beat, entre uns altres, i congregant en el seu conjunt a 70.000 espectadors. Com no podia ser d’una altra forma, Love the 90 ’s torna en 2018 amb una nova gira que ja apunta al mateix èxit de públic i organització.