Fernando Giner: “Em considere una persona conciliadora”

El candidat a l'alcaldia de València per Ciutadans revela alguns detalls personals després de la seua última visita a 7 Televalencia.

Fernando

Fernando Giner porta tres anys com a regidor i portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València. Ha sigut un dels membres de l’oposició més crítics amb la gestió de l’alcalde, Joan Ribó, i del regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi.

Assenyalat pel president de Ciutadans, Albert Rivera, com a cap de cartell a València somia ara amb aconseguir la vara de comandament del consistori en el ‘cap i casal’. Després de l’entrevista en clau política realitzada esta setmana en ‘Ágora’, descobrim la part més personal de Fernando Giner.

La seua ocupació favorita: Si no es tracta de treball seria estar amb els meus fills ara que es fan majors. Recentment hem tingut l’oportunitat de menjar tots junts i és el millor que vaig poder passar-li a una persona.

El seu ideal de felicitat: Estar amb la meua familia.

La major desgràcia que podria passar-li: No veure feliços als que m’envolten.

Lloc en el qual desitjaria viure: València, sens dubte.

Principal tret del seu caràcter: Conciliador.

El seu principal defecte: (entre riures) Les presses.

Un escriptor: Charles Dickens.

Un protagonista de ficció: La Pantera Rosa i Homer Simpson.

Una pel·lícula: De fa anys ‘Forrest Gump’ i ‘Oficial y caballero’. Com a pel·lícules més recents ‘Bohemian Rhapsody’ i ‘Ha nacido una estrella’.

Parlem de València. Un lloc per a perdre’s: Els arrossars.

Un punt de trobada: Qualsevol restaurant de València, tenim una gastronomia fantàstica.

I una zona per a viure: Hi ha moltíssimes, el centre i la zona de Russafa m’encanten però el meu barri prop de Vivers també m’agrada molt. Benimaclet és una altra zona fantàstica o El Perellonet si no fera tant fred durant els mesos d’hivern serà perfecte per a viure.

Fernando Giner: “No sabemos si quién manda en Valencia es Ribó o Grezzi”