La Fira València acollirà de l’1 al 6 del pròxim mes de desembre la que serà la major Fira de l’Automòbil en els vint anys de trajectòria del certamen.

En aquest sentit, la fira creixerà en tots els seus paràmetres, amb l’obertura d’un pavelló addicional fins a sumar sis pavellons d’exposició i activitats d’oci. Tot açò es tradueix en una ampliació del 20% de superfície expositiva fins a aconseguir els 75.000 metres quadrats.

Amb açò, els visitants podran tenir a la seua disposició una flota de vehicles nous, seminous i d’ocasió de mes de 3500 unitats, corresponents als 77 expositors ja confirmats i les 36 marques oficials de cotxes que han apostat per aquesta plataforma comercial que ofereix Fira València.

Al costat dels pavellons d’oferta comercial, la Fira de l’Automòbil de València també va a destinar un pavelló al muntatge d’un espectacular «Motorshow» per a tota la família amb múltiples activitats com a simuladors, scalextrics, personalització de vehicles o exposicions temàtiques del món del motor així com una completa oferta de restauració a través d’àrees de «Food Trucks» i restaurants temàtics.

La Fira València un fòrum ecològic amb els models més innovadors en tecnologia tant elèctrica com a híbrida.