rugby

L’equip femení del Rugbi Club València competirà en la tercera i última fase del GPS Copa de la Reina 7s on es decidirà qui regnarà en aquest campionat. Només un dels 12 equips podrà portar-se a casa la preuada Copa que ja ha viatjat per tres ciutats: Madrid, València i ara Valladolid.

La primera etapa d’aquest campionat de Rugbi Femení es va disputar el 10 i 11 de juny a Madrid i el Tecnidex València, es va classificar en la setena posició. En la segona fase, disputada en la seua pròpia casa, en el Poliesportiu Municipal Quatre Carreres, el 17 i 18 de juny, va escalar posicions fins a aconseguir el cinquè lloc.

En la tercera fase, els partits començaran el dissabte 1 de juliol a les 10 hores i finalitzaran a les 16 hores. I, el diumenge 2 de juliol competiran de 9:30 hores fins a les 15 hores. En aquesta ocasió, el Club de Rugbi El Salvador serà l’amfitrió del campionat que es disputarà en els camps de Pepe Rojo.

La competició femenina es desenvoluparà amb una dinàmica i sistema de puntuació similar a les Women’s Seven World Sèries. Els dotze equips que barallaran per alçar la copa guanyadora quedaran dividits en tres grups: Tecnidex València, Olímpic de Pozuelo, CR Cisneros, CR El Salvador, CRAT O. Coruña, XV Hortaleza RC, Rugbi Albeitar, ADI Industrials, CR Majadahonda, XV Sanse Scrum, Jabatos RC i CD O de Sevilla.

La Copa de la Reina pretén donar visibilitat al Rugbi Femení, així com a la participació de la dona en tots els estaments de l’esport, i enfortir la competició de Seven, que va rebre una important embranzida amb la seua presència en els passats Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.