El compte enrere per a les Falleres Majors de Catarroja

A pocs dies de la seua proclamació, comparteixen sobretaula amb 7 Televalencia per a explicar les seues emocions i com estan vivint el principi del seu regnat.

Les Falleres Majors de Catarroja, Mireia Sánchez ( Major) i Gisela Rosaleñ ( Infantil), comencen a ser conscients del càrrec ostenten. Les màximes representants de les festes josefinas de 2018 en aquest municipi que compta amb 10 comissions falleres.

Després que el passat mes de juny van ser triades, recentment han viscut amb molta emoció i suport la seua proclamació i ara els espera la seua exaltació. A pocs dies d’aqueix ‘gran moment’, com elles ho defineixen, comparteixen sobretaula amb José González en el programa ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia.

Mireia i Gisela ja ho tenen tot llest, els seus vestits van ser exposats i descriuen com aniran vestides per a l’ocasió. A més, no amaguen la satisfacció de les seues pròpies falles pels moments que estan vivint amb el seu regnat. Tampoc la bona sintonia amb les seues companyes d’altres municipis i l’atapeïda agenda que els espera.