Les Falleres Majors d’Algemesí, Deyanira Calado Faus i Marta Català Martí (Infantil), acaben de veure un somni complit, que es va fer més gran encara amb el recent acte de la seua Exaltació. Ambdues van estar amb José González en el programa de ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia.

Les màximes representants de les Falles d’aquest municipi de la Ribera Alta van explicar com estan vivint els primers actes, la seua agenda i el suport que estan tenint per part dels seus familiars, comissions falleres, amics i de persones del món festiu en general.

Durant l’entrevista, no van estar soles. Els van acompanyar Agustín i Amaia-Orfebres, encarregats de gran part de la indumentària que han triat Deyanira Calado Faus i Marta Català Martí. Una firma que, com ells mateixos diuen, “és art i tradició amb cor de metall”.

Igual que les Falleres Majors, Agustín i Amaia, que són referents en el sector indumentarista, van mostrar la seua satisfacció perquè les màximes representants de les festes josefines del municipi, el seu i on estan ubicats, els hagen elegit.