Fallece Rafael Pla, creador y director del Circo Gran Fele
Rafael Pla, director y creador del circo Gran Fele.

El creador i director del Circ Gran Fele, Rafael Pla, ha mort aquest dimarts als 63 anys d’edat. Segons ha informat el diari Levante EMV, la causa de la defunció ha sigut una embòlia que podria ser conseqüència del coronavirus que havia superat recentment.

Pla va posar en marxa el Gran Fele en 1993, una funció sense animals que li va reportar nombrosos premis. Entre ells figuren alguns com el Premi Nacional de Circ en 2008 o el Premi Caleidoscopio de la Unió Europea.

La companyia valenciana ha destacat per fusionar diferents arts escèniques en una funció circense. En el Gran Fele hi ha hagut teatre, dansa, pallassos i altres disciplines del circ amb música en directe. A més, ha viatjat al voltant del món participant en festivals internacionals del Brasil, Finlàndia o Portugal, entre altres.

REACCIONS DEL SECTOR CULTURAL

Les reaccions de condolences no han tardat a arribar a través de xarxes socials. El sector cultural valencià ha mostrat el seu dolor davant la pèrdua de Rafael Plan amb missatges de suport a la família.