ciclista

Ja són 21 víctimes mortals les que este 2017 han perdut la vida en vies interurbanes mentres circulaven amb bicicleta, segons les últimes dades de la Direcció General de Trànsit (DGT). L’últim mort ha sigut un ciclista de 69 anys després de xocar amb un vehicle en la N-332 del tram de la Vila Joiosa, Alacant.

L’accident va tenir lloc en la jornada del dilluns a última hora de la vesprada, a les 20:10 hores, quan el ciclista circulava pel quilòmetre 141 de la citada carretera. Per causes que es desconeixen es va produir una col·lisió frontolateral i és que el conductor va donar negatiu en el control d’alcoholèmia i estupefaents.

Este atropellament es produïa tan sol una jornada després de que morira un ciclista de 32 anys a Oliva però en este cas el conductor d’origen holandés sí hi havia dau positiu en drogues i s’havia donat a la fugida sense socórrer a la víctima. Segons el Tribunal Superior de Justícia, el Jutjat d’Instrucció número 1 de Gandia ha ordenat presó provisional sense fiança.