Muere un joven de 19 años en un accidente de tráfico en Valencia
Hospital Clínico de Valencia.

Marta Girón, una jove estudiant de Medicina de 23 anys, ha mort a València a causa d’un atropellament. La xica va ser víctima d’un accident de motocicleta en la avinguda Blasco Ibáñez el passat 5 d’octubre, després d’eixir de la facultat.

El greu sinistre es va produir al costat de l’Hospital Clínic, en l’encreuament de l’avinguda i el carrer Gómez Ferrer. Segons ha avançat el diari Les Províncies, la jove caminava amb dues companyes quan va tenir lloc l’accident. Pel que sembla, la víctima va creuar en roig mentre el conductor de la motocicleta feia el mateix perquè el semàfor estaria també en roig o en ambre.

La brutalitat de l’impacte va obligar els serveis sanitaris a amputar les dues cames de la jove que va ser atesa a l’Hospital Clínic. Allí també va ser traslladat el conductor en presentar diverses lesions.

Marta va romandre en coma durant una setmana fins a morir el dijous 13 d’octubre. La jove era natural de Jaén i només li faltava un any per a finalitzar la carrera de Medicina. Aquesta s’havia traslladat a València durant el curs acadèmic sota el programa de mobilitat SICUE, l’Erasmus a nivell nacional.

La Policia Local de València continua investigant les causes del sinistre. A més, l’equip d’atestats també està revisant les fases semafòriques de l’encreuament. Aquest punt de Blasco Ibáñez s’ha convertit en una de les zones més perilloses de la ciutat. En ell ja han tingut lloc diversos accidents mortals produïts en els últims anys.