crida

CRISTINA CORREDERA. Va arribar el moment de batre el rècord mundial per a les Falles de València. Demà els amants de les festes josefinas tindran dos reptes per davant: el d’aconseguir la major quantitat de persones vestides amb blusón faller i el de la cadena de persones més llarga menjant gelat.

Els fallers participants estan citats en l’espai situat al costat de l’estació del Grau, en l’avinguda Enginyer Manuel Soto des de les 10 fins a les 18 per a intentar fer història.

L’Associació Bona Gent, en col·laboració amb la Interagrupación de Falles, organitzadors d’aquest esdeveniment, volen que les falles de València escriguen una fita en el llibre dels Guinness World Rècords a més de celebrar una jornada amb paella gegant, mascletà, discomóvil, exposicions, tallers i activitats infantils.

Com ja es va anunciar en ‘Viu les Festes’, la participació (10 euros per a majors de 10 anys i 6€ per a xiquets entre 5 i 10 anys) inclou una aportació solidària per a l’associació que ajuda persones amb discapacitat intel·lectual.